منطقه ممنوعه ساخت و ساز در پایتخت تعیین شد
به گزارش وبلاگ فیسی بوک، خبرنگاران: رئیس سازمان مدیریت تهران گفت: اطلس نقاط بحرانی استان تهران تدوین شده است و برای تصویب نهایی منتظر تشکیل جلسه شورای عالی آمایش کشور هستیم که علت تاخیر در برگزاری آن پیشگیری از شیوع ویروس کرونا است.

به گزارش وبلاگ فیسی بوک به نقل از همشهری آنلاین، نعمت الله ترکی با اعلام این خبر گفت: اطلس نقاط بحرانی استان تهران تدوین شده است و برای تصویب نهایی منتظر تشکیل جلسه شورای عالی آمایش کشور هستیم که علت تاخیر در برگزاری آن پیشگیری از شیوع ویروس کرونا است.
وی اضافه کرد: در این اطلس، استان تهران به 5 منطقه تقسیم شد و تمامی قلمروهای مناسب و نامناسب در 3 پهنه دسته بندی و به پهنه مجاز، مشروط و ممنوع معین و نشانه گذاری شده اند.
رئیس سازمان مدیریت تهران اظهار کرد: در پهنه مجاز محدوده شهر و روستا معین شده و در پهنه مشروط با رعایت اصول و مقررات و قوانین امکان اجرای فعالیت و ساخت وساز وجود دارد اما در پهنه ممنوع خط قرمزهای استان تهران در سند آمایش معین شده یعنی هرگونه ساخت وساز غیرمجاز و غیرقانونی است و به سرعت باید تخریب شود.
ترکی گفت: برای نخستین بار است که ابزار قانونی محکمی برای مقابله با حاشیه نشینی و ساخت وساز غیرمجاز در استان تهران تعریف شده و به نوعی جرم انگاری شده است. فرقی هم ندارد که تخلف را دهیار یا شهردار و یا شرکت و نهاد دولتی و غیردولتی انجام داده باشند. وقتی تخلف در منطقه ممنوع رخ می دهد جرم محسوب شده و به سرعت برخورد خواهد شد.
وی اضافه کرد: با تصویب و ابلاغ این اطلس و همچنین اجرای کامل طرح کاداستر و داشتن ابزارهایی مانند جی آی اس شاهد کمترین مورد زمین خواری و تصرف غیرقانونی و تغییر کاربری های غیرمجاز در استان تهران خواهیم بود.
منبع: اقتصادنیوز