سی ان ان: نیویورک به دلیل کمبود تخت و تجهیزات پزشکی شبیه کشورهای دنیا سوم شده است

به گزارش وبلاگ فیسی بوک، شبکه خبری سی ان ان در گزارشی درباره اوضاع شهر نیویورک پس از شیوع گسترده ویروس کرونا، با جهنم توصیف کردن این شهر، آن را به دلیل کمبود تخت بیمارستانی و تجهیزات پزشکی شبیه کشورهای دنیا سوم توصیف کرد.

سی ان ان: نیویورک به دلیل کمبود تخت و تجهیزات پزشکی شبیه کشورهای دنیا سوم شده است

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ فیسی بوک، یکی از پزشکان شهر نیویورک اوضاع این شهر را به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا همانند جهنم توصیف کرد.

وی که به دلیل نگرانی برای شغل خود به صورت ناشناس با شبکه خبری سی ان ان مصاحبه کرد، شرایط بیمارستان ها را برای هجوم بیماران مبتلا به ویروس کووید-19 که تقریبا از دو هفته پیش شروع شده، ناآماده دانست.

این پزشک آمریکایی، منابع بیمارستان برای درمان بیماران با شرایط وخیم را ناکافی دانست و از کمبود دستگاه های اکسیژن در بیمارستان های نیویورک اطلاع داد.

وی در ادامه با اشاره به کمبود دستگاه و همچنین تخت های بیمارستانی در این شهر گفت: اینکه فکر کنی در شهر نیویورک هستی و چنین اتفاقاتی در حال روی دادن است به نوعی شبیه سناریوی کشورهای دنیا سومی است. این شرایط دیوانه نماینده است.

این پزشک آمریکایی افزود که در روزهای نخست شیوع ویروس کرونا، بیماران اغلب سنین بالاتر از 70 سال داشتند اما طی هفته گذشته و پس از آن بیمارانی با سنین کمتر از 50 سال نیز وجود داشتند.

وی گفت: من فکر نمی کنم که آنها وخیم بودن این بیماری را جدی گرفته باشند. دو هفته پیش زندگی کاملا متفاوت بود.

کارشناسان بهداشت و درمان در آمریکا از جمله دکتر جروم آدامز هشدار داده که ممکن است آمریکا به ایتالیا تبدیل گردد، جایی که پزشکان در بیمارستان های مملو از بیماران کووید-19 مجبور شدند تا انتخاب نمایند که به کدام بیماران دستگاه های تنفسی وصل نمایند.

بر اساس آخرین آمارها، تعداد قربانیان ویروس کرونا در آمریکا به 1050 نفر رسیده و مبتلایان به این ویروس نیز به مرز 70 هزار نفر رسیده اند.

ص

منبع: خبرگزاری فارس

به "سی ان ان: نیویورک به دلیل کمبود تخت و تجهیزات پزشکی شبیه کشورهای دنیا سوم شده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سی ان ان: نیویورک به دلیل کمبود تخت و تجهیزات پزشکی شبیه کشورهای دنیا سوم شده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید