ساخت دستگاه راکتور اتوکلاو سنتز هیدروترمال توسط محققان دانشگاهی
به گزارش وبلاگ فیسی بوک، پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی در راستای حمایت از فراوری ملی، پیروز به طراحی و ساخت دستگاه راکتور اتوکلاو سنتز هیدروترمال شدند.
به گزارش وبلاگ فیسی بوک، دکتر یاشار عزیزیان، رئیس دانشکده فناوری های نوین نمین دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در راستای حمایت از فراوری ملی، دستگاه راکتور اتوکلاو سنتز هیدروترمال به همت میراحمد جمشیدی از فارغ التحصیلان دانشکده فناوری های نوین نمین دانشگاه محقق اردبیلی و دکتر غلامرضا پیرقلی و دکتر یاسر شکری اعضای هیئت علمی این دانشگاه با همکاری دو جانبه شرکت دانش بنیان و فناوری طراحی و ساخته شده است.
وی اضافه کرد: راکتورهای تحت فشار و اتوکلاوهای همزن دار به منظور انجام واکنش های شیمیایی تحت فشار مانند هیدروژیناسیون و پژوهش های پلیمری و کاتالیسیتی در آزمایشگاه های تحقیق و توسعه و نیز برای فراوری مواد شیمیایی در واحد های آزمایش صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.
دکتر عزیزیان ادامه داد: مشخص مقدار فشار و اتمسفر واکنش و همچنین کنترل دما در انجام این واکنش ها بسیار مهم است.
وی توضیح داد: دستگاه راکتور اتوکلاو سنتز هیدروترمال طراحی شده این امکان را به اپراتور می دهد تا فشار و دمای واکنش و همچنین زمان واکنش را با استفاده از سیستم کنترل دما و فشار تحت کنترل داشته باشد.
بر اساس اعلام وزارت علوم، دکتر عزیزیان با اشاره به مشخصات فنی دستگاه، گفت: حجم این دستگاه 200 میلی لیتر و قابل سفارشی سازی بوده، جنس آن استیل ضدخش 304، جنس لایه محافظ داخلی آن PTFE با کیفیت، بیشینه دمای کاری C˚200، بیشینه فشار کاری 250 بار و قابل سفارشی سازی، سیستم نمایش آن مانیتور 7 اینچ رنگی با قابلیت لمسی و پارامترهای قابل تنظیم در آن، دما (سیستم PID کنترل)، فشار، زمان، سرعت همزن مغناطیسی است.
منبع: خبرگزاری ایسنا