در خانواده های کارگران مفقود شده سیلوهای بیروت چه می گذرد؟

به گزارش وبلاگ فیسی بوک، نباید بار دیگر چنین فاجعه و مدیریت وحشتناکی تکرار گردد.

در خانواده های کارگران مفقود شده سیلوهای بیروت چه می گذرد؟

پس از انفجار 2750 تن نیترات آمونیوم در بیروت، ده ها تن مفقود شدند. بعضی از این افراد از کارگران سیلوهای نزدیک به بندر بیروت هستند. حال، خانواده های این افراد با نگرانی امید به بازگشت عزیزان خود دارند.

رویترز در گزارشی با نام آنها فقط عدد نیستند: خانوده های کارگران سیلوی لبنان امیدوارند به آنالیز شرایط یکی از این خانواده ها می پردازد.

غسان حصروتی 38 سال به عنوان یک کارگر سیلوهای بیروت کار می کرد. او در تمام مدت بر این باور بود که در امن ترین نقطه شهر کار می نماید. دیوارهای بتونی تقویت شده و پناه گاه ها و اتاق های زیرزمینی محوطه سیلوهای شهر بیروت در طول جنگ های داخلی 1990- 1975 سرپناه خوبی برای این کارگر بود.

او هر روز صبح و هنگام ترک خانه برای کار روزانه به خانواده اش می گفت که برایشان بیش از خودش نگران است.

غسان حصروتی کارگر سیلوهای غول پیکر بیروت - پس از انفجار بیروت خبری از این این مرد لبنانی در دست نیست - او به مدت 38 سال فکر می کرد در امن ترین مکان شهر کار می نماید/ عکس: رویترز

حصروتی در ساعت 17:30 (به وقت محلی) روز سه شنبه در تماسی تلفنی به ابتسام همسرش گفت که به دلیل رسیدن محموله ای از غلات، شب را در دفتر سیلو می ماند و قادر به ترک محل کارش نیست.

او به همسرش گفت که برایش پتو و بالش بفرستد.

از سه شنبه تا کنون ابتسام هیچ خبری از همسرش ندارد.

تصویری از غسان حصروتی کارگر مفقود شده سیلوی بندر بیروت پس از انفجار عظیم شهر - او پس از انفجار بندر بیروت مفقود شد/ عکس: رویترز

انفجار روز سه شنبه بیروت ضربه عظیمی به شهر بیروت زد. این حادثه باعث کشته شدن حداقل 154 نفر و زخمی شدن حدود 6 هزار نفر شد. حدود 300 هزار لبنانی به دلیل اثرات ناشی از موج انفجار بی خانمان شده اند.

وزارت بهداشت لبنان بیان کرد: 21 نفر هنوز مفقود هستند. آمار جدید حکایت از مفقود شدن بیش از 80 نفر دارد.

مقامات اعلام نموده اند که دلیل اصلی این اتفاق انفجار بیش از 2750 تن نیترات آمونیوم بوده که بیش از 6 سال و بدون رعایت ملاحظات ایمنی در انبارهای محوطه نزدیک به بندر بیروت نگهداری می شده است. این ماده در ساخت کودهای کشاورزی و بمب کاربرد دارد.

دولت قول داده به این ماجرا رسیدگی و مقصران انفجار را تعیین کند، اما شهرندان لبنان عصبانی اند و در روزهای گذشته به دلیل این سهل انگاری تظاهرات نموده اند.

خانواده های حصروتی و 6 نفر از همکاران او هنوز معتقدند کارگران سیلو در بخش پائینی سیلوها سکونت دارند و امیدوارند که آنها زنده باشند.

آنها بر این باورند که عملیات نجات بسیار کند و نامنظم است و فرصت زنده بودن کارگران با این فرایند از بین خواهد رفت.

آنها می گویند تا 40 ساعت پس از آنکه مکان دقیق اعضای خانواده خود در سیلوها را به مقامات اعلام نموده اند، خبری از عملیات نجات نبوده است.

اعضای خانواده غسان حصروتی یکی از مفقودشدگان انفجار بیروت هر روز دور هم جمع می شوند و امیدوارند خبری خوب از عزیزشان بشنوند/ عکس: رویترز

در خانه خانواده های کارگران سیلو در بیروت فضای اضطراب و ناراحتی جریان دارد. اعضای خانواده هر روز دور هم جمع می شوند و با نگرانی منتظر اخبار جدید می مانند.

ایلی پسر 35 ساله حصروتی در این باره می گوید: این افراد مفقودی فقط یک عدد نیستند.

وی اضافه کرد: ما باید کیفیت مدیریت بحران در این فاجعه و شرایط را تعیین کنیم و نباید بار دیگر چنین فاجعه و مدیریت وحشتناکی تکرار گردد.

همسر و پسر غسان حصروتی کارگر سیلوی بیروت چند روز پس از انفجار در انتظار شنیدن خبری از شرایط عزیز خود/ عکس: رویترز

پدر غسان حصروتی نیز پیش از او حدود 40 سال در این سیلوها کار نموده است.

تاتیانا دختر 19 ساله حصروتی بین دو حس امیدواری و ناامیدی سیر می نماید.

او گفت: ما حتی فرصت خداحافظی پیدا نکردیم. فقط امیدوارم او بازگردد.

منبع: عصر ایران

به "در خانواده های کارگران مفقود شده سیلوهای بیروت چه می گذرد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در خانواده های کارگران مفقود شده سیلوهای بیروت چه می گذرد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید