پیگیری جهت پخش بازی فوتسال بانوان از سیمای ملی
به گزارش وبلاگ فیسی بوک، رئیس سازمان لیگ فوتسال کشور گفت: امیدوارم مجوز پخش این بازی ها صادر گردد و بانوان بیشتری جذب رشته فوتسال شوند، پخش این بازی ها از سیمای جمهوری اسلامی پیگیری می گردد.

به گزارش خبرنگار از ، محمد حسن انصاری فرد رئیس سازمان لیگ فوتسال کشور در نشست نمایندگان فوتسال بانوان کشور در مشهد گفت: امیدوارم مجوز پخش این بازی ها صادر گردد و بانوان بیشتری جذب رشته فوتسال شوند.
وی ادامه داد: صحبت هایی با سازمان صدا و سیما انجام داده ایم تا دستکم بخش هایی از ورزش فوتسال بانوان از برنامه 2020 شبکه ورزش پخش گردد.
رئیس سازمان لیگ فوتسال کشور گفت: امیدواریم لیگ فوتسال بانوان در امسال نیز با کیفیت بهتر برگزار گردد که در این راستا به دنبال جذب حامیان اقتصادی و هزینه بیشتر در فوتسال بانوان هستیم تا صندلی آن را ارتقا دهیم.
انصاری فرد با بیان اینکه دستمزد های معوقه بانوان فوتسالیست هفته آینده پرداخت می گردد، اضافه کرد: سایت فوتسال نیز به شکل کارآمد طراحی شده است.
/ف.س
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان